вторник, 30 октомври 2012 г.

ИДЕАЛ взе участие в обучение на тема "Развитието на младежки неправителствени организации"


ИДЕАЛ ще ви информира за участията си в проекти, семинари и обучения, в които членове на нашата организация за взели участие.

Първото такова мероприятие беше проведеното в Боровец обучение на тема „Развитие на младежки  неправителствени организации” между 25-ти и 27-ми октомври. На форума в курорта участваха двама представители на нашето сдружение – председателят Никола Джупанов и членът на УС Явор Томов. Двамата представиха организацията и се включиха дейно в отворените дискусии за развитието на младежките НПО.




ИДЕАЛ придоби изключително добри практики за стратегическото планиране, изготвянето на план за действие, управлението на ресурси и нови атрактивни форми за привличане и работа с млади хора. Никола и Явор бяха наградени със сертификати от директора на УПНМДДП Радост Раданова. Документите удостоверяват формата на обучение и придобития опит по време на обучението.

Ето с какви впечатления е останал нашият председател Никола Джупанов:
„Перфектно организираното обучение от НЦЕМПИ бе от изключителна полза за нас като стартираща организация. Радвам се, че всички присъстващи колеги от другите организации работеха усилено, за да извлечем максимални познания за разписването на целите и стратегиите на младите НПО–та. 
Бяхме задружен колектив. Изпълнявахме възложените ни задачи, защото влагахме максимално старание и си помагахме един на друг. Знам, че можем да си партнираме успешно с всички тях. Иска ми се и за в бъдеще в ИДЕАЛ да се трудим така надъхано. Това е пътят да постигнеш целите си. Просто бъдете амбицирани и търсете партньорите, които сте сигурни, че ще ви помагат независимо от трудностите.“

1 коментар: